Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق ستاری فرد در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا اظهار کرد: باتوجه به تصمیم‌ استانداری‌ها و اعلام تعطیلی مدارس در برخی از مناطق و استانها، امتحانات نهایی «پایه دوازدهم» در حوزه‌های امتحانی سراسر کشور، مطابق برنامه‌ امتحانی از پیش تعیین شده برگزار می شود و امتحانات همچنان پابرجاست.

وی افزود: امتحانات دانش آموزان در سایر پایه‌های تحصیلی در صورت تعطیلی مدارس بر اثر آلودگی هوا لغو می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدول برنامه امتحانی دانش آموزان پایه دوازدهم به شرح زیر است: 

محسن زارعی رئیس مرکز سنجش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز در گفت و گویی خبری اعلام کرد: برای برگزاری امتحانات پایه دوازدهم ۲ دلیل اصلی وجود دارد یکی اینکه این امتحانات به صورت کشوری برگزار می شود و دیگری اینکه تعویق این امتحانات به دلیل برگزاری کنکور سراسری در تیرماه امسال، به ضرر دانش آموزان خواهد بود و بخاطر این موضوعات، امکان به تعویق افتادن این امتحانات نیست. و در صورت تعطیلی استان‌ها، خللی در زمینه برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان وارد نمی شود و  این امتحانات در زمان خود برگزار خواهد شد.

وی درباره امتحانات پایه نهم که به صورت استانی است، نیز توضیح داد و گفت: بر اساس تصمیم استانی که گرفته می شود امتحانات پایه نهم به تعویق می افتد و اطلاع رسانی آن نیز توسط اداره کل آموزش و پرورش استانها اعلام می شود. همچنین امتحانات پایه ششم که به صورت منطقه ای است در صورت لغو، ادارات آموزش و پرورش مناطق برنامه ریزی برای برگزاری دوباره آن را انجام می دهند.

به گزارش ایرنا، تشکیل توده گرد و غبار در خارج از کشور و ورود آن به ایران ،هوای برخی شهرها بویژه مناطق غربی را در شرایط خطرناک قرار داده بطوریکه به منظور حفظ سلامت مردم ،مدارس ،دانشگاه ها و ادارات برخی شهرها تعطیل شد و توصیه کارشناسان این است که شهروندان بجز موارد ضروری از خانه خارج نشوند.

آسمان کشور شاهد ورود توده گرد و غباری از سمت کشور عراق و سوریه است و با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی، ریزگردهای فرا منطقه‌ای اینک غرب کشور را فرا گرفته است و برخی استان ها تحت تاثیر پیامدهای این ریزگردها و ذرات معلق قرار گرفته اند.

بر اساس گزارش ها ، اکنون استان‌های اردبیل، گیلان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، مرکزی، اصفهان، بخشی از استان فارس، بوشهر تا استان هرمزگان، یزد ، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد تا استان تهران، همه درگیر خیرش شدید خاک هستند.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: وضعیت شدید خیزش گرد و خاک در همه نیمه غربی کشور تا فردا شب تداوم دارد و فقط بخش‌هایی از شرق کشور از این مساله در امان است.

برچسب‌ها مدارس آلودگی هوا دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آلودگی هوا دانش آموزان مدارس آلودگی هوا دانش آموزان امتحانات پایه پایه دوازدهم دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است